Kosten

Kortdurende behandeling en diagnostiek

De behandeling kan vaak binnen enkele weken na de aanmelding beginnen, mits ik ruimte voor  de nieuwe patienten heb. Herstel biedt uw patiënt(e) binnen enkele sessies een behandelingsplan gebaseerd op de diagnostiek alsmede een korte en krachtige aanpak. Na de intake en het vaststellen van de problematiek biedt Herstel afhankelijk van de vraag en het probleem farmacotherapie, oplossingsgerichte,  ondersteunende gesprekken en of psychotherapie met een duidelijke focus. De intentie is de behandeling zo kort mogelijk te houden. Hierna stopt de behandeling bij Herstel en wordt deze afgesloten met een brief naar u en bent u verantwoordelijk voor het verdere behandelbeleid.

 

Aanbod

Wanneer de praktijk een contract met uw verzekeraar heeft zorgen wij voor de administratieve afwikkeling en hebt u geen omkijken naar uw declaraties. Uw declaratie wordt wel – zoals alle tweedelijns behandelingen – met uw eigen risico verrekend en dit eigen risico brengt de zorgverzekeraar bij u in rekening.

Consultatie

Op verschillende wijze en vormen kan consultatie voor huisartsen of POH geregeld worden. Telefonische consultatie voor korte vragen zoals medicatie advies is mogelijk. Verdere consultatie voor POH met regelmatige afspraken is ook in overleg te realiseren.